Hem > Om oss > Juridiskt ansvar

Juridiskt ansvar

Innehållet på webbplatsen är av allmän karaktär och inte juridiskt bindande. Innehållet är sammanställt av Nordkalottens Gränstjänst och uppdateras kontinuerligt. Vi kan inte garantera att informationen alltid är uppdaterad och korrekt. Nordkalottens Gränstjänst och våra samarbetspartners reserverar sig för felaktig eller bristfällig information på webbplatsen. Om du söker specifik information om din situation rekommenderar vi att du tar kontakt med berörda myndigheter.

Externa länkar
Nordkalottens Gränstjänsts artiklar innehåller länkar till information som framtagits och uppdateras av andra offentliga och privata aktörer. Vi kan därför inte kontrollera och garantera relevans eller aktualitet av denna externa information.

Översättningar av texter
Nordkalottens Gränstjänst lägger stor vikt vid att översätta ursprungstexter korrekt. Vid översättning finns dock en risk att felaktigheter uppstår i förhållande till den ursprungliga texten. Därför rekommenderar vi alltid att man också bör gå till ursprungskällan för fördjupad information.